Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Nimi: Greta Om./Kas.: Maikken,khtRaRa
Kutsumanimi: Greta Asuintalli: KhtRaRa
Ikä: 10.9.2009 (9v) Tekijä: Maikken
Rotu: Russponi Rekisterinumero: SKPR-14850
Väri & merkit: Liinakko, valkopää Paras kaveri: Lemona/Svante
Sukupuoli: Tamma Painoitus: Harrasteratsu/ Ajo

KO: HeB   -   YE: 60cm   -   RE:50cm   -   ME: 40cm

KUVAGALLERIAAN

 


Luonne

Hoitaessa takkutukkainen Greta on oikea utelias ahmatti! Kokoajan ruoka mielessä, jos vaikka tuo pullottava tasku olisikin omenanlohko eikä puhelin... voi hoitaja usein itse ajatella mitä ponin päässä liikkuu.Greta ei kuitenkaan turhaan näyki tai pure, mutta hamuaa kyllä huulillaan kokoajan kaikkea mahdollista mitä hoitajalla sattuu juuri sillä hetkellä olemaan kädessään.Helppo varustaa ja antaa tarhassa kiinni mihin aikaan tahansa, luulee aina pääsevänsä sisään syömään lisää.

Taluttaessa etsii polun laidalta syötävää..yllättävää.Kuitenkin napakalla nykäisyllä riimusta saa ponin huomion pois ympäristöstä ja kävelee taluttajan vieressä pikkuisilla kavioillaan nätisti sipsuttaen ripeässä tahdissa.Joskus Greta saattaa jumittaa tallin ovella kun tamma tajuaakin että nyt ei taida olla ruuan aika.

Ratsastaessa reipas pullukka! Greta ei ymmärrä kaiken ohjauksen päälle aina ja saattaa tehdä välillä omia reittivalintojaan kentällä ja maastossa johon ratsastajalla ei ole sanomista oikein aina.Huumorintajua kannattaa varata mukaan tätä tammaa ratsastaessa! Gretan käynti sekä ravi on ihan mukavaa istua mutta laukka on erittäin tikittävää ja lyhyttä eikä tamma pidennyskäskyistä huolimatta oikein tajua pidentää askeltaan vaan lähtee kiihdyttämään entistä enemmän.Kouluratsastuksen päälle ei oikein tajua, helpot liikkeet menee suhteellisen ok läpi jos Greta on keskittynyt tehtäviin.Esteillä tämä punkero on hieman kömpelö tapaus.Jalkojen nostelu ei aina muistu ja tamma vetää usein kaikki puomit alas kolisten ravi-laukka sekoituksen kera.Gretan keskittymiskyky on hyvin lyhyt eikä varsinkaan tiedä mitä tehdä jos kuskikaan ei ole ihan satavarma mitä seuraavaksi tehdään.Hyppää joskus kuitenkin ihan hienosti ja vetreänä kääntyy pennin päällä esteiden jälkeen! Maastossa reipas ja tykkää kävellä ihan rauhassakin.Rohkea eikä säiky mitään.Maastopolulla pysyminen ei vain aina ole se mitä Greta haluaa ja nenu voi viedä metsään yhtäkkiä jos ratsastaja ei ole tarkka! Greta on myös ajolle koulutettu niinkuin tallin toinen russi Svante ja vetelee kärryjä oikein hienosti ja reippaasti!

 


SUKUTAULU

i: etsitään ! ii: -
ie: -
e: etsitään ! ei: 
ee: 
 
 

JÄLKELÄISET

 

-

 

 


KISAKALENTERI

 

Laji Paikka & Tuomari Sijoitus
     
     
     
     
     
     
     
     
     

 

 


ARVOSTELUT

 

-

©2020 Ra.Ra - suntuubi.com