Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nimi: Ra.Ra Mania Insomnia Om./Kas.: Maikken, Ra.Ra
Kutsumanimi: Inna Asuintalli: KhtRaRa
Ikä: 31.8.2013 (4v.) Tekijä: Maikken
Rotu: Selle Français Rekisterinumero: SKPR-14845
Väri & Merkit: Ruunikko, pyrstötähti Paras kaveri: Francesca
Sukupuoli: Tamma Painoitus: Koulutetaan

KO: -   YE:-      RE: -    ME: -

KUVAGALLERIAAN

Jos ylempi ei toimi niin tässä toinen galleria

KUVAGALLERIA 2

 


Luonne

Tulossa!

 

 

 


SUKUTAULU

i Fn Ra.Ra Artificial Intelligence ii K.R Pelottava Pontso iii K.H Mistral
iie Ra.Ra Odessette
ie Ra.Ra Something Shy iei FnAP Ventóu Nucancé
iee Fn Ra.Ra Champagne Showers
e Strangely Beautiful ei ? eii ?
eie ?
ee ? eei ?
eee ?

 


JÄLKELÄISET

    -t.Ra.Ra Incendia     i: Ra.Ra Collectionneur

     

 


KISAKALENTERI

Laji Tuomari & Paikka Sijoitus
VIR.Näyttelyt: Tammat Joey, MOONLIT 2017 1/8 BIS1,LKV1,MVA-sert,JS
VIR.Näyttelyt: Tammat Taija, Jompparit 2017 4/8 LKV4,KUMA,JS
VIR.Näyttelyt: Tammat Solku, Skh-foorumi 5/10 KUMA,JS
VIR.Näyttelyt: Tammat Taija, Winter Event 2018 2/10 LKV2,irtoSERT,JS
Este: Frosty Clear Round 40-50m Winter Event 2018 HYL. (luokan ulkopuolella)
     
     
     
     

Saavutukset: BIS1, MVA-sert, irtoSERT, KUMA x 2,  JS x 4

 


ARVOSTELUT

-Tapaus: Kivan pirteän näköinen nuori! :) Tamman pään suora profiili ja kauniisti sekä tasaisesti kaartuva kaula tuovat selkeää ranskanpuoliverisen ulkonäköä. Muutenkin hevosen yleinen ulkonäkö ja väritys on hyvin tasapainossa, eikä paljoa silmiin pistäviä epäkohtia ole. Tosin hevosen tummennoksiin kaipaisin hieman luonnonmukaista vaihtelevuutta silmien kohdalta, sillä ne näyttävät juuri silmän vieressä loppuvan kuin seinään. Tammamaisuutta ulkonäössä on sopivasti ja niskan linja päätä kohti etenee tasaisesti.
Ompeleet näyttävät olevan kaikkiiaan siistit. Korvat asettuvat hyvin oikealle paikalle ja ovat sopivan kokoiset. Silmät näyttävät hieman huolimattomasti kiinnitetyn oloisilta, sillä toisen silmän reunat hieman repsottavat kun toisella puolella taas silmään käytetty materiaali on rypistynyt. Sieraimet ovat taas siistimmän oloiset sekä symmetriset. Harja on omaan silmääni liian paksu, kun on puoliverisestä kyse, mutta näyttää siistiltä ja tasaiselta. Innan jouhet voisivat kyllä myös alkaa hieman lähempää niskaa ja otsaharjaa, sillä tuo suuri kalju kohta antaa hieman keskeneräisen vaikutelman.Yleisesti ottaen kaunis ja hyvin valmistettu tamma muutamaa itseä häiritsevää kohtaa lukuunottamatta.

 

-Kiiapa: Rotuleima erinomainen, Inna omistaa selkeät puoliverimaiset piirteet ja lähempää tarkasteltaessa myös ranskalaisen puoliverisen tyypilliset ominaisuudet pääsevät esiin. Sukupuolileima myös erinomainen, siitä ei voi kiistellä. Kaunis kaareva kaula, rodunomaisen pitkä. Pää voisi olla hieman pienikokoisempi, on kumminkin suhteellisen sopusuhtainen kaulaan verratessa. Pään alalinjan muodot selkeät, vaikka itse toivoisinkin leukaperästä vielä hieman selkeämpää. Liittymäkohta varsin hyvä, selkeä ja sopivan syvä. Alahuuli sopiva, ei siis liian paksu eikä ohut. Suun syvyys hyvä ja se on tiivis. Kaunis turpa. Profiili rodunomainen. Rodunomaisesti hieman karkea, mutta kumminkin suora nenäpii! Kaunis merkki, johon alahuulessa ja leukaperässä olevat pienet laikut sopivat loistavasti ja antavat hevoselle yksilöllistä leimaa. Korvat kaatuvat hieman taaksepäin ja ovat aika suuret, mutta muoto aito ja paikka hyvä. Kauniit tammamaiset silmät, joiden koko sopusuhtainen ja paikka oikein mainio. Sieraimet ovat myös kaikin puolin hyvät. Tummennokset loistava lisä, toivoisin niistä kumminkin hieman tasaisempia ja silmien ympärillä olevan rengasmaisen kohdan olisin täyttänyt värillä myös. Ompelujälki siistiä, hevonen on kumminkin hieman vino. Kaiken kaikkiaan kaunis ja rodunomainen puoliveritamma!

 

 

©2018 Ra.Ra - suntuubi.com