Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Tallista löytyy niin hevosten omia varusteita kun yhteisiä jotka ovat kaikkien käytössä.Jokaisella hevosella on kuitenkin omissa varusteissaan ainakin seuraavat tavarat: 

 • Suitset
 • Riimu ja naru
 • Talliloimi

Suurin osa yhteisistä tavaroista löytyy suitsinaulakoiden alla olevasta lipastosta.Siellä ovat mm. kaikki joulutavarat, ratsastusloimet, kuivatusloimet, kärpäspannat, pintelit ja pintelipatjat.Lipaston vierestä löytyy raipat joita tällä hetkellä on 3 ; Este,Yleis ja Juoksutusraippa.Tallin vasemmalla seinällä ovesta katsottuna roikkuu juoksutusliinat, joita on tallilla kolme.

Hevosien ja isompien ponien käytössä on myös yhteiset kankisuitset.Ne on valmistettu beigestä tekonahasta ja otsapannassa on timanttinauhaa.Juoksutusta varten tallista löytyy kapsoni, jonka voi kiinnittää mihin tahansa varusteeseen, kapsonia yleensä käytetään yhdessä viimeisen kuvan suitsien kanssa.Kapsoni ja suitset on valmistettu kermanvalkoisesta tekonahasta, suitsissa nivelkuolaimet.Tallilla on myös yleisessä käytössä joustochambonit - tutummin piuhat.

 

Yhteisistä varusteista löytyy vielä heijastettu rintaremmi joka sopii melkein kaikille tallin hevosille.Rintaremmi on mustaa tekonahkaa.Näyttelyihin osallistuessa hevosille on yhteisessä käytössä 2 näyttelyriimua - yksi hapsuilla varustettu ja toinen simppeli valkoinen kanttinauhasta valmistettu.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pontson varusteet

 • Beigestä tekonahasta valmistetut suitset, meksikolaisella turparemmillä ja kuolaimena toimii suora kuminen suuosa kustomoiduilla pessoarenkailla.Kuolaimissa on myös ketju.Samaa tekonahkaa oleva rintaremmi, solkikiinnitykset.
 • Riimu samaa beigeä tekonahkaa, karvakangaspehuste turvassa ja niskassa.Riimu aukeaa lukolla.Riimunaruja löytyy 2 kpl. Beigestä fleecestä kieputettu pitkä naru ja ketjunaru naruosa mustaa tekonahkaa, päädyssä lenkki kädelle.
 • Keltainen fleecestä tehty talliloimi, 3 solkea kiinnittämistä varten.Valkoinen karvakangas säkäpehmusteena.Verkkokankaasta valmistettu hyttysloimi,yläosassa keltaista velouria, narukiinnitys.Keltainen toppaloimi,kaksinkertainen kangas.3 solkea kiinnitystä varten.Säkäpehmuste samaa materiaalia kun talliloimessa.
 • Keltainen pinteli ja Magnet-Health patja.Pontsolla on nimikoitu keltainen ikean laatikko.

Folgerin varusteet

 • Ruskeasta tekonahasta valmistetut suitset Sidepull-menetelmällä.Otsapannassa timanttinauhaa.Sidepulleista saa muokattua turparemmittömät kuolaimelliset.
 • Samasta tekonahasta valmistettu riimu vaaleansinisillä pehmusteilla turvassa ja niskassa.Riimun saa auki lukolla leukahihnan remmistä.Vaaleansinisestä langasta kieputettu lukollinen riimunnaru.
 • Vaaleansinisestä ja ruskeasta fleecestä valmistettu talliloimi,3 solkea kiinnitystä varten.Toppaloimi joka on ommeltu tuplana vaaleansinisestä fleecestä ja ruskeaa fleeceä oleva extrapitkä kaulaosa.3 solkea kiinnitystä varten,kaulaliittymän kohdalla loimi sidotaan naruilla kiinni.Apple-mouth nivelkuolaimet.Folgerilla on sininen ikean laatikko.

Odessan varusteet

 • Mustaa tekonahkaa olevat suitset, joissa englantilainen turparemmi ala-turparemmillä.Kuolaimina toimii Olympiat joissa on ketju,Otsapanta muotoiltu jossa hopeisia strasseja.Samasta tekonahasta tehty läpällinen martingaali.Solkikiinnitykset.
 • Vaaleansinisestä fleecestä tehty riimu.Riimun saa auki leukahihnasta lukolla.Turpaosassa koristetikkauksia.Sini-musta kieputettu villalangasta valmistettu klipsillinen riimunnaru.
 • Vaaleansininen talliloimi,valkoista karvaa oleva säkäpehmuste.Kiinnitys tarranauhalla kolmesta kohtaa.Toppaloimi on sinisissä sävyissä oleva raidallinen puuvillakankaasta valmistettu, erittäin paksu.Nepparikiinnitys ja sää'n kohdalla karvapehmuste.Kärpäsloimi missä yläosa sinistä kangasta,narukiinnitys.Sininen kanttinauhapinteli,tarrakiinnitys.Punainen rusetti kisatilanteita varten häntään,kuminauhalla kiinnitettävä.Sininen ikean laatikko.

Sonyan varusteet

 • Mustasta tekonahasta tehdyt suitset hannoverilaisella turparemmillä jossa sähkönsininen pehmuste.Kuolaimena kolmipalaiset,otsapannassa ohut sähkönsininen pehmuste.Sonyan ohjiin löytyy erilliset valkoisesta karvakankaasta tehdyt pehmusteet joita käytetään joskus.Mustasta kuminauhasta tehty gramaani-apuohja.
 • Sähkönsinisestä kanttinauhasta valmistettu riimu.Turpahihnassa valkoinen karvakangaspehmuste.Riimun saa auki lukolla leukahihnasta.Sähkönsinisestä villalangasta kieputettu puolipitkä riimunnaru,lukollinen.
 • Sähkönsininen talliloimi fleecestä.Valkoinen säkäpehmuste, 3 solkea loimen kiinnittämistä varten, kiinnitysremmit nahkaa.Samasta fleecestä tehty pinteli.Sonyalla on sininen ikean laatikko.

Ginan Varusteet

 • Mustasta tekonahasta valmistetut suitset englantilaisella turparemmillä,pehmustettu pinkillä fleecellä.Kuolaimet on postikanget joissa on ketju leuan alla.Otsapannassa blingiä.
 • Samasta tekonahasta valmistettu riimu.Poski ja niskapehumsteet,pinkkiä fleeceä.Riimun saa auki lukolla joka on kiinni leukahihnassa.Riimunaru pinkistä villalangasta kieputettu.
 • Pinkistä ja valkoisesta fleecestä tehty talliloimi, 3 solkea ja alareunassa sydänkoriste.Toppaloimi samasta fleecestä,kaksinkertainen kangas,3 solkea kiinnitystä varten.Kaulakappale samasta fleecestä,musta pikalukko kiinnityksessä.Pinkki pinteli ja valkoinen villasta valmistettu pintelipatja.Ginalla on pinkki nimikoitu ikean laatikko.

 

    Altin varusteet

 • Mustasta kiiltonahasta valmistetut kanget paksulla englantilaisella turparemmillä,Otsapanta suora,neppareilla varustettu.Kuolaimet perus bridong sekä kankikuolain ketjulla.Esteille samaa kiiltonahkaa olevat meksikolaiset suitset.Pehmuste turpaosassa,tikkausyksityiskohtaa.Otsapanta punaista vetoketjua,kaaritettu sekä neppareilla irroitettava.Kuolaimena kuminen kaksipalainen Pelham,Delta-lisäosat kuolaimiin varsinkin korkeimmilla esteillä.Esteille myös rintaremmi (sovellettu 5-point elastic breastplate-martingaalista),rintaremmi samaa kiiltonahkaa kuin suitset.
 • Punainen Monty Roberts Dually-riimu.Riimun saa auki turvasta,niskasta ja leukaremmistä.Altilla on ketjullinen musta ja pitkä riimunnaru kultaisella lukolla ja ketjulla,lisäksi toinen punainen villalangasta kieputettu pitkä lukollinen riimunnaru.Altilta löytyy myös nylon-nauhasta valmistettu punainen tarhariimu,aukeaa leukaremmistä lukolla.
 • Punaisesta fleecestä valmistettu talliloimi,valkoinen säkäpehmuste karvakankaasta.Kolme kiinnityskohtaa,remmit mustaa kiiltonahkaa,kiinnitysmenetelmänä lukot sekä kolme valittavissa olevaa kireyttä.Punainen korvahuppu.Punainen tallipinteli,lämpöpatja.

 

Markan varusteet

 • Tummanruskeasta nahasta valmistetut meksikolaisella turparemmillä olevat suitset.Turvassa karvapehmuste.Kuolaimena kaksipalainen apple-mouth Hissi.Otsapanta muotoiltu ja koristeltu erittäin pienillä strasseilla.
 • Riimuna samasta tekonahasta tehty.Turpa- ja Niskaremmit säädettävissä soljella.Pehmustettu turvasta ja niskasta.Ketjullinen nahkariimunnaru,toimii lukolla.
 • Maastonvihreä loimi, karvakankaisella säkäpehmusteella.3 soljen kiinnitys.Loimen yläreunassa nahkainen yksityikohta mihin on kirjailtu kirjain "M".Kiinnitykset loimessa nahkaa.Myös maastonvihreää fleeceä oleva toppaloimi, yläreuna ruskeaa fleeceä kokonaan,samoin kiinnitykset - 3 solkea tässäkin.Markalla on nimikoitu valkoinen ikean laatikko.

Nitan varusteet

 • Ruskeasta tekonahasta olevat Hannover-turparemmilliset suitset.Kuolaimena nivelet kumisella suuosalla.Otsapannassa kuvioitua koristeommelta.
 • Samasta tekonahasta oleva riimu.Soljella säätövaraa turpahihnassa, riimun saa auki leukahihnasta klipsillä.Salmiakkiriimunnaru punottu vaaleanliilasta ja liilasta fleecestä.Narussa on lukko.
 • Lila talliloimi jossa vaalenalila säkäpehmuste.3 solkea hoitaa kiinnityksen,remmit vaaleanliilaa fleeceä.Lila fleecepinteli joka kiinnittyy tarralla.Nitalla on lila ikean laatikko.

Hetan varusteet

 • Ruskeasta nahasta valmistetut Micklem-suitset.Kuolaimena kolmipalainen apple-mouth, otsapannassa vaaleanpunaisia lasistrasseja.Ohjat saa kahteen osaan soljen avulla.
 • Riimu vaaleanpunaisesta fleecestä valmistettu,pitsiä ommeltu kiinni turpa- ja niskahihnassa.Saa auki leukahihnasta lukon avulla.Lisäksi Hetalla on lyhyehkö valko-vaaleanpunainen fleecestä kieputettu lukollinen riimunnaru.
 • Vaalenpunainen fleece talliloimi, 3 solkea kiinnitystä varten.Valkoista fleeceä oleva säkäpehmuste, samasta fleecestä valmistettu myös kiinnityshihnat.Loimen molemmissa yläreunoissa 3 pientä sydäntä, jotka on kaikki tehty ompelukoneen koristetikkauksella.Samaa vaalenpunaista fleeceä oleva pinteli ja suoja otsapantaa varten.Hetalla on oma nimikoitu pinkki ikean laatikko.

 

Veran varusteet

 • Mustasta tekonahasta valmistetut Hackamore-suitset.Säädettävä turpaosa,otsapannassa pinkki-vihreää koristenauhaa pyöristettynä.
 • Riimu samaa otsapantanauhaa,tuettu mustalla tekonahalla.Turpa sekä niskaremmi pehmustettuja valkoisella fleecellä,avautuu leukahihnasta lukolla.Riimunnaru valko-pinkki salmiakkinaru,pitkä ja lukollinen.
 • Pinkki talliloimi fleecestä,samaa nauhaa koristeena mitä riimussa.Säkäpehmuste sekä 3 soljellista kiinnityskohtaa.

 

Benin varusteet

 • Mustasta tekonahasta valmistetut suitset Kineton-turparemmillä ja kolmipalakuolaimella.Otsapannassa pyöristettyä musta/ruskea/vihertävää nauhaa.Ohjissa renkaita thiedemann ohjia varten,apuohjat myös valmistettu samasta mustasta tekonahasta.
 • Riimu samaa otsapantanauhaa,tuettu mustalla tekonahalla.Turpa sekä niskaremmi pehmustettu sinivihreällä fleecellä.Riimun saa auki leukahihnasta lukolla,Benillä löytyy myös sinivihreä-musta salmiakkinaru jolla on hiukan extrapituutta.
 • Sinivihreästä fleecestä valmistettu talliloimi.3 kiinnityskohtaa ja koristeena samaa nauhaa mitä riimussa,säkäpehmuste mustaa fleeceä.Beniltä löytyy myös orikuolain.

 

Hurren varusteet

 • Punertavanruskeaa tekonahkaa olevat klassiset suitset englantilaisella turparemmillä,normaali turparemmi topattu.Hurrella on 3 palainen kumikuolain sekä otsapannassa on letitettyä yksityiskohtaa.
 • Keltaista nylon nauhaa,riimun saa auki pikalukolla leukaremmistä.Hurrella on valko-keltainen salmiakkinauha.
 • Keltainen fleeceloimi valkoisilla reunayksityiskohdilla.Samaa nahkaa kuin suitsissa 3 eri kiinnityskohdassa,säkäpehmuste valkoista fleeceä.

 

Lemonan varusteet

 • Mustasta tekonahasta valmistetut suitset englantilaisella turparemmillä jossa kaksoisturparemmi.Otsapannassa strassinauhaa.Kuolaimina paksut nivelet.Samaa mustaa tekonahkaa oleva rintaremmi, jossa strassinauhaa koristeena, rintaremmissä on solkikiinnitykset.
 • Vaalenapunaisesta nauhasta valmistettu riimu, jossa turpahihna hiukan leveempää vaaleanvihreää nauhaa.Sääätömahdollisuus niskahihnassa,aukeaa kuitenkin lukolla leukahihnasta.Vihreästä villalangasta kieputettu naru, lukollinen.
 • Vaaleanpunaista fleeceä oleva talliloimi.Vaaleanvihreä säkäpehmuste, samasta materiaalista myös valmistettu kiinnitysremmit.3 solkea kiinnittää loimen kepparin päälle.Vaaleanvihreästä fleecestä valmistettu tarrallinen pinteli.Lemonalla on kirkkaanvihreä nimikoitu ikean laatikko.

Dybon varusteet

 • Kermanvalkoisesta tekonahasta valmistetut meksikolaiset.Turpapehmuste oranssihtavaa karvakangasta.Kuolaimena suora kumikuolain.Letitetty otsapanta.Samasta tekonahasta valmistettu liukumartingaali, lisäksi dybolla on mustasta kuminauhasta tehdyt piuhat.
 • Kermanvalkoista tekonahkaa oleva riimu,turvassa oranssihtava karvakangaspehmuste,riimu aukeaa lukolla.Pitkä oranssista teddystä kieputettu riimunnaru, lukollinen.
 • Oranssia trikoota oleva talliloimi,valkoiset kiinnitysremmit ja säkäpehmuste.3 kiinnityskohtaa.Oranssia villaa oleva toppaloimi, 3 kiinnityskohtaa soljella,valkoista fleeceä.Loimen yläreuna on myös kokonaan valkoista fleeceä.Kärpäsloimi jonka yläosa oranssi ja alaosa verkkokangasta, kuminauhakiinnitys.Kärpäsotsapanta,oranssia trikoota ja valkoista fleeceä, tarrakiinnitykset.Oranssia huopaa oleva pinteli, kiinnittyy tarralla.Dybolla on keltainen nimikoitu ikean laatikko.

 

Säpin varusteet

 • Mustaa tekonahkaa olevat suitset,englantilaisella turparemmillä jossa valkoinen fleecepehmuste.Kuolaimena nivelet jossa keskellä rolleri.Otsapannassa ketjua koristeena.
 • Valkoisesta kanttinauhasta valmistettu riimu.Sinistä huopaa pehmusteena turpa- ja niskahihnassa.Riimu aukeaa leukahinhasta lukolla.Sinisestä villalangasta kieputettu lukollinen riimunnaru.
 • Sinistä venyvää kangasta oleva talliloimi, nappikiinnitykset kolmesta kohtaa.Toppaloimi jonka sisäpuoli kokonaan ruskeaa karvakangasta,ulkopuoli samaa kangasta mitä talliloimi.Alhaalla kuminauhakiinnitys, ylhäällä kaksi klipsilukkoa,remmit sinistä kanttinauhaa.Säpillä on nimikoituna valkoinen ikean laatikko.

 

Banjon varusteet

 • Englantilaisella turparemmillä olevat suitset.Valmistettu sekalaisesti vaaleanruskeasta tekonahasta ja tummemmanruskeasta nahasta.Kuolaimena suorat oliivit,vihertävät tutit kuolaimissa.Otsapannassa kultaista ketjua.Molemmista ylläolevista nahoista valmistettu liukumartingaali.
 • Lilaa tekonahkaa oleva riimu, turvassa ja niskassa vaaleanlilaa fleeceä pehmusteina.Riimun saa auki normaalisti lukolla leukaremmistä.Riimunnaru valmistettu lilasta villalangasta kieputtaen ja siinä on lukko.
 • Vaaleanlilasta fleecestä valmistettu talliloimi,säkäpehmuste valkoista fleeceä.Kiinnitysremmit tummemanruskeaa nahkaa,solkikiinnitykset.Toppaloimi kahdesta erilaisesta puuvillakankaasta.3 solkea kiinnitystä varten.Kärpäsloimi jossa yläosa tummanlilaa collegea ja alaosa verkkoa,nauhakiinnitys.Banjolla on lila ikean laatikko.

     

Shangin varusteet

 • Kermanvalkoisesta tekonahasta valmistetut suitset englantilaisella turparemmillä.Fullcheek kuolain, otsapannassa ketjua koristeena.Shangilla on toiset suitset joita käytetään yleensä maastossa,hiekanväristä tekonahkaa olevat ykskorvaiset turparemmittömät suitset nivelkuolaimella.
 • Riimu joka on valmistettu vaihdellen mustasta ja vaaleanharmaasta tekonahasta.Niskaremmissä valkoinen karvakangaspehmuste, riimun saa auki lukolla.
 • Erivärisistä fleecetilkuista koottu talliloimi.3 solkea kiinnittämistä varten.Ohut alusloimi,yksi solkikiinnitys loimen yläosassa.Vaaleanbeigestä kanttinauhasta valmistettu pinteli, tarrakiinnitys.Shangilla on keltainen nimikoitu ikean laatikko.

Svanten varusteet

 • Vaaleanruskeasta tekonahasta valmistetut LG-suitset.Turvassa valkoista karvakangasta pehmusteena.Svantella on myös ravivarusteet, samasta tekonahasta valmistetut suitset obersekillä.Turvassa valkoinen karvakangaspehmuste.Suitsiin kuuluu luonnollisesti valjaat, valkoiset karvakangaspehmusteet ja 2 solkikiinnitystä.
 • Riimu samasta tekonahasta, poskiremmeissä pehmusteet (valkoinen karvakangas).Niska- ja turpahihnassa solki,riimun saa myös auki normaalisti lukolla.Valkoisesta fleecestä valmistettu riimunnaru, lukollinen.
 • Ruutukankaasta valmistettu talliloimi, 3 solkikiinnitystä.Remmit nahkaa ja säkäpehmuste valkoista karvakangasta.Svantella on nimikoitu vaaleanvihreä ikean laatikko.

 

                   Ashin varusteet

 • Vaaleanruskeasta tekonahasta valmistetut PS of Sweden - High jump Revolution suitset.Kuolaimina kullanväriset Baucherit suoralla suuosalla,otsapanta muotoiltu ja turpaosassa konekirjailua.Suitsiin saa vaihdettua toisen turparemmi-osan,joka on valkoista pörrökarvaa.
 • Samasta tekonahasta valmistettu riimu,jossa viininpunaiset pehmusteet poskihihnoissa.Riimun saa auki turvasta,niskasta ja leukahihnasta.Ashilla on pitkä viininpunasesta fleecestä kieputettu riimunnaru jossa on kultainen lukko.
 • Viininpunaisesta fleecestä tehty talliloimi,valkoisesta fleecestä pyöristetyt reunat ja loimen keskellä menevä pala,säkäpehmuste samaa valkoista fleeceä.Solkikiinnitys kolmessa kohtaa,remmit samaa nahkaa mitä suitsissa ja riimussa.Viininpunanen pinteli yhdellä solkikiinnityksellä.Ashilla on valkoinen ikean laatikko.

               

               

                  Voikkarin varusteet

 • Mustata tekonahasta sekä kankaisesta tähtinauhasta valmistetut suitset englantilaisella turparemmillä ja suora kuminen D-kuolain.Tähtinauhaa turparemmissä, otsapannassa ja ohjissa.
 • Samaisesta tähtinauhasta valmistettu riimu.Riimun saa auki niskaremmistä soljella.Sinisestä villalangasta kieputettu riimunnaru lukolla.

 

 

.

©2017 Ra.Ra - suntuubi.com